Pravno obvestilo

Pri družbi Genelitik d.o.o. (v nadaljnjem besedilu: “Genelitik”) želimo posameznikom omogočiti dostop do najnovejših spoznanj s področja genetike na ugoden in uporaben način. S temi spoznanji želimo spodbujati preventivno ravnanje in zdrav življenjski slog, ki sta pomembna za ohranjanje zdravja in doseganje dobrega počutja.

Spletne strani Genelitika dajejo splošne informacije o družbi in podjetju, naših storitvah in izdelkih. Vstop v katerokoli področje spletnih strani Genelitika pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji. Če se z njimi v celoti ne strinjate, Vas prosimo, da naših strani ne uporabljate oz. jih v tem primeru uporabljate izključno na lastno odgovornost.

Vse informacije in podatki na Genelitikovih spletnih straneh so zgolj informativne narave in ter ne morejo imeti nimajo pravnih ali drugih posledic. Uradne, pravnoformalne informacije o družbi, izdelkih in storitvah družbe se lahko razlikujejo od informacij na spletnih straneh družbe. Genelitik si pri oblikovanju svojih spletnih strani po svojih najboljših močeh prizadeva, da se prepriča o točnosti informacij in ažurnosti podatkov, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo točnost, ažurnost in celovitost. Vsi uporabniki celotno objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Genelitik niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz obstoja, dostopa, uporabe in/ali nemožnosti uporabe teh spletnih strani in/ali informacij na teh spletnih straneh ali bi bila v zvezi z njimi, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Na teh spletnih straneh so tudi informacije tretjih oseb in povezave z njihovimi spletnimi stranmi. Kjerkoli je po naši oceni primerno, je to ustrezno označeno, vendar Genelitik ne pozna vsebine teh spletnih strani, zato ne prevzema nobene odgovornosti za informacije na takih spletnih mestih.

Vse informacije in podobe na spletnih straneh Genelitika so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite pravic intelektualne lastnine, ki v celoti pripadajo Genelitiku. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Ne smejo se prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene. Blagovne in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so registrirane blagovne znamke družbe Genelitik, njenih poslovnih partnerjev ali pa ima družba Genelitik ali njeni poslovni partnerji pravico njihove uporabe.

Pridržujemo si pravico, da vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog spremenimo brez predhodnega opozorila. Vsakokrat spremenjene in objavljene vsebine spletne strani Genelitika ali tega pravnega obvestila so za uporabnika obvezujoči. Za kakršnekoli posledice takih sprememb družba Genelitik ne prevzema nobene odgovornosti. Uporabnike spletne strani zato prosimo, da zaradi morebitnih sprememb občasno še pregledajo vsebino Pravnega obvestila in Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Del naročila storitev družbe Genelitik so tudi Splošni pogoji poslovanja, ki jih je za naročilo potrebno sprejeti. Smiselno se uporabljajo tudi za uporabo naših spletnih strani.

 

Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Družba Genelitik d.o.o. (v nadaljnjem besedilu: “Genelitik”) izjavlja, da spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Družba Genelitik je v celoti predana upoštevanju zakonskih zahtev glede zasebnosti posameznikov, ki uporabljajo omenjeno spletno mesto in varstva osebnih podatkov.

Družba Genelitik se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, družba Genelitik uporablja ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbira.

Spletno mesto www.lifegenetics.eu je v lasti družbe Genelitik, ki ga tudi upravlja. Družba Genelitik je izključni lastnik vseh vsebin spletnega mesta in kakršnokoli kopiranje, presnemavanje ali drugačna uporaba vsebin spletnega mesta se lahko preganja na civilnem in kazenskopravnem področju.

Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na družbo Genelitik in na katere družba Genelitik nima nobenega vpliva, družba Genelitik ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito vaših podatkov na teh spletnih straneh.

Prosimo Vas, da zavoljo morebitnih sprememb občasno še pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Vaše soglasje s predmetno Izjavo o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov je pogoj za uporabo spletnega mesta www.lifegenetics.eu. Z uporabo spletnega mesta www.lifegenetics.eu soglašate z zbiranjem uporabo in razkrivanjem svojih osebnih podatkov, kot je določeno v tej Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov.

Glede kakršnihkoli dodatnih vprašanj v zvezi z varstvom vaše zasebnosti na spletnem mestu družbe Genelitik se lahko kadarkoli obrnete na družbo Genelitik.

V kolikor menite, da je katerikoli vaš oseben podatek nepopoln ali napačen nas prosimo o tem nemudoma pisno obvestite ali pošljite elektronsko sporočilo na info@lifegenetics.eu.

Če ste predhodno soglašali in dovolili družbi Genelitik uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja, nas v primeru, da ste si premislili, pisno obvestite ali pošljite elektronsko sporočilo na info@lifegenetics.eu.

 

Uporaba piškotkov v seji (angl. cookies in sessions)

Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek, ki vsebuje podatke o uporabniku in straneh, ki ste jih obiskali. Podatki o uporabniku, ki jih uporablja piškotek, pa so le tisti, ki ste jih sami vpisali. Piškotki ne morejo pregledovati datotek na vašem računalniku ali prebrati piškotkov z drugih spletnih strani.

Vsebina piškotka

V piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Najprej je ime vašega računalnika oziroma vaše ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko je mogoče pridobiti podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Genelitik uporablja le piškotke za zbiranje informacij o obiskih posameznih vsebin, v postopku registracije in ob kliku na posamezen oglas.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici.

Vaša zasebnost je zagotovljena

Vaša zasebnost je zagotovljena

Vaši osebni podatki so pri nas na varnem in jih NIKOLI ne posredujemo zavarovalnicam, delodajalcem in drugim. Vzorec vaše DNK je skozi celoten proces testiranja šifriran.

Mednarodni ugled

Mednarodni ugled

DNK analize LifeGenetics so ustvarili slovenski in tuji strokovnjaki, njihovo kakovost pa potrjujejo mednarodni partnerji in zadovoljne stranke po celem svetu.

Strokovna podpora in pomoč

Strokovna podpora in pomoč

Naši prijazni svetovalci in strokovnjaki so vam vedno na voljo za dodatna vprašanja in podporo pri uporabi rezultatov DNK analize.

Zagotovljena kakovost

Zagotovljena kakovost

DNK analize LifeGenetics sodijo med najbolj strokovne in kakovstne nutrigenomske analize v Evropi. Laboratorijska analiza poteka v Veliki Britaniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletne strani, nam dovoljujete njihovo uporabo.
×