Enostaven in neboleč postopek genske analize

Genske analize LifeGenetics lahko opravite v udobju vašega doma.

  • Za gensko analizo potrebujemo le bris vaše ustne sluznice
  • V 6-10 tednih boste prejeli svoje rezultate po pošti
  • Vaša zasebnost je zagotovljena, saj vaš vzorec DNK potuje brez osebnih podatkov

1. korak: Naročilo genske analize

Gensko analizo lahko naročite v naši spletni trgovini, po telefonu na brezplačni št. 080 28 27, ali preko naših partnerjev. V nekaj dneh boste domov prejeli komplet, ki vsebuje navodila in paličico za odvzem brisa ustne sluznice.

Vaša zasebnost je zagotovljena

Set za odvzem brisa ustne sluznice vedno potuje le šifriran in brez vaših osebnih podatkov. Poleg tega LifeGenetics vaših podatkov nikoli ne razkriva tretjim osebam, razen pogodbenim sodelavcem in izvajalcem, ki so del postopka genetskega testiranja in svetovanja. Več o varovanju zasebnosti lahko preberete tukaj.

2. korak: Odvzem brisa ustne sluznice

V modrem paketu (ki je oblikovno primeren tudi za obdarovanje), ki ga prejmete na dom, boste našli pribor za odvzem sline. S paličico odvzemite bris sline in jo shranite v priloženo tubico, ki nam jo v priloženi kuverti brezplačno pošljite na priložen naslov.

Odvzem brisa je potrebno opraviti zjutraj na tešče, torej pred uživanjem hrane in pijače, čiščenjem zob, kajenjem, idr.

3. korak: Laboratorijska analiza vaših genov in priprava rezultatov genske analize

V tem koraku opravimo laboratorijsko analizo vaših genov, na podlagi katere pripravimo poročilo. Poročilo boste prejeli v roku 6-10 tednov od prejema vašega vzorca.

Kakovost storitev

Genske analize LifeGenetics sodijo med najbolj strokovne in verodostojne nutrigenomske analize na svetu, saj s pregledovanjem do 80 genskih variacij sodijo med najobsežnejše genske analize na svetu. Spoznanja, ki so vezana na vaše genetske variacije, temeljijo na najzanesljivejših in najsodobnejših raziskavah s področja genetike, ki so bile objavljene v uglednih mednarodnih znanstvenih publikacijah. Tudi laboratorijske genske analize sledijo vsem svetovnim trendom, saj so narejene s pomočjo naprednih in zanesljivih tehnologij.

4. korak: Uporaba priporočil rezultatov genske analize

S pomočjo rezultatov genskih analiz boste bolje razumeli specifične potrebe vašega/otrokovega telesa, obenem pa boste prejeli tudi priporočila za kakovosten in zdrav življenjski slog.

V kolikor boste imeli  dodatna vprašanja, so vam po opravljeni genski analizi na voljo tudi naši strokovnjaki.

Personalizirane rešitve LifeGenetics

Rešitve, ki jih ponuja LifeGenetics, stremijo k izraziti personalizaciji in so v vseh pogledih usmerjene v dobro posameznika. DNK analize LifeGenetics analizirajo do kar 80 variacij vašega genetskega zapisa, preučujejo pa le tiste gene, katerih pomen je že odkrit in lahko povedo nekaj o vsakem posamezniku.

Za razliko od drugih genskih analiz, se LifeGenetics ne osredotoča na zdravstvene težave, ki so plod vašega genetskega zapisa, temveč išče rešitve in predlaga načine prehranjevanja, ki ustrezajo vaši genetski sliki. S pravilnim prehranjevanjem in kakovostnim življenjskim slogom namreč lahko dosežete boljše počutje in bolj zdravo življenje. Ob nakupu naših storitev vam nudimo tudi celostno svetovanje in podporo.

5. korak: Izbira dodatnih, personaliziranih programov

Za vse kupce genske analize Lifegenetics pripravljamo in razvijamo tudi dodatne storitve, izdelke in programe, ki so prilagojeni rezultatom vaše genske analize. Med drugim so vam na voljo personalizirani wellness aranžmaji bivanja (program Vitagen, Terme Krka), programi z osebnimi trenerji (Studio Oz, Trener.si, idr.), ki bodo izbiro vrste vadbe prilagodili vašemu genskemu zapisu in prehranski svetovalci, ki vam bodo na podlagi rezultatov svetovali o izbiri uravnotežene in zdrave hrane.

Izberite svojo gensko analizo

Začnite z novim življenjem – s prehrano in življenjskim slogom, ki ustrezata vašemu telesu in navodilom, zapisanim v vaših genih!

Vaša zasebnost je zagotovljena

Vaša zasebnost je zagotovljena

Vaši osebni podatki so pri nas na varnem in jih NIKOLI ne posredujemo zavarovalnicam, delodajalcem in drugim. Vzorec vaše DNK je skozi celoten proces testiranja šifriran.

Mednarodni ugled

Mednarodni ugled

DNK analize LifeGenetics so ustvarili slovenski in tuji strokovnjaki, njihovo kakovost pa potrjujejo mednarodni partnerji in zadovoljne stranke po celem svetu.

Strokovna podpora in pomoč

Strokovna podpora in pomoč

Naši prijazni svetovalci in strokovnjaki so vam vedno na voljo za dodatna vprašanja in podporo pri uporabi rezultatov DNK analize.

Zagotovljena kakovost

Zagotovljena kakovost

DNK analize LifeGenetics sodijo med najbolj strokovne in kakovstne nutrigenomske analize v Evropi. Laboratorijska analiza poteka v Veliki Britaniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletne strani, nam dovoljujete njihovo uporabo.
×