Kakovost storitev

Celovita DNK analiza najpomembnejših genskih variacij

LifeGenetics DNK analize so trenutno najbolj strokovne in verodostojne nutrigenomske analize v Evropi, saj s pregledovanjem do 70 genetskih variacij sodijo med najobsežnejše analize DNK na svetu. Povprečno število preiskovanih genetskih variacij se giblje med 5 in 24, kar je le majhen delež, ki jih pregledamo pri DNK analizi LifeGenetics Premium.

 

Visoka uspešnost laboratorijske DNK analize

Pri izvajanju DNK analiz sodelujemo s priznanimi laboratoriji za izvedbo genetskih analiz in izvajamo postopke za doseganje najvišje stopnje kakovosti storitev. V primerjavi s sorodnimi tehnologijami, ki zagotavljajo 61 % uspešnost analize genov, tehnologije, ki jih uporabljamo za pripravo LifeGenetics produktov, zagotavljajo kar 94 % uspešnost analize genov. Uspešnost analize genov je odvisna predvsem od kvalitete odvzema vzorca DNA, zato našim strankam svetujemo odvzem vzorca na tešče.

Genetska poročila LifeGenetics temeljijo na laboratorijskih izvidih genetskega materiala, izdelanih v priznanih laboratorijih ter na podlagi osebnih lastnosti in drugih predloženih podatkov, s čimer si prizadevamo za bolj celostna in kakovostna končna priporočila.

 

DNK analiza, svetovanje, personalizirana prehranska priporočila in akcijski načrt

Storitve LifeGenetics ne zajemajo zgolj rutinske analize DNK, temveč posamezniku ponudijo personalizirana priporočila in akcijski načrt, ki vas bo vodil k boljšemu počutju, vitalnosti in zdravemu življenjskemu slogu ali učiknovitejšemu hujšanju (odvisno od izbranega DNK testa LifeGenetics).

Metoda LifeGenetics zagovarja strokovno in uporabniku prijazno iskanje optimalnih rešitev za zdrav način prehranjevanja in kakovosten življenjski slog. Kompleksne analize in znanstvena dognanja pretvorimo v razumljiv in uporaben akcijski načrt priporočil, ki posamezniku pomaga razumeti posebnosti, zapisane v njegovih genih. Kakovost in strokovnost sta vodili pri snovanju naših DNK testov kot tudi pri izvajanju podpornih storitev in svetovanj.

 

Priporočila, ki poleg genskih informacij upoštevajo tudi dejavnike okolja

Pri pripravi personaliziranih priporočil upoštevamo tudi vplive okolja, ki so poleg genetskih informacij ključnega pomena za kakovostne in celovite interpretacije.

Genetske informacije in informacije iz okolja se odražajo v fenotipskih značilnostih posameznika (tj. posameznikove sposobnosti, bolezni, telesna konstrukcija, itd.). Vpliv genov in okolja se pri različnih preiskovanih področjih razlikuje; v nekaterih primerih geni vplivajo celo na 90 % neke značilnosti, okolje pa zgolj 10 %, v drugih primerih je razmerje obratno. Posledično je lahko analiza, temelječa izključno na DNK analizi genov, brez upoštevanja dejavnikov okolja, napačno interpretirana in razumljena.

LifeGenetics personalizirana priporočila upoštevajo obe vrsti vplivov; tako dejavnike okolja kot tudi posameznikove genetske predispozicije. S tem zagotavljamo kakovostno in celovito razumevanje delovanja vašega telesa.

 

Analiza področij DNK, ki so znanstveno priznana

Analiziramo samo tista področja DNK, ki so v strokovni literaturi znanstveno priznana in v obširnih mednarodnih raziskavah opredeljena kot najbolj relevantna. Interpretacije teh analiz temeljijo na najsodobnejših znanstvenih dognanjih, objavljenih v publikacijah z visokim faktorjem vpliva.

 

Uporaba kakovostne in preverjene tehnologije

Zavedamo se, da je za doseganje relevantnih in koristnih rezultatov potrebna natančna in kakovostna analiza vaše DNK. Storitve LifeGenetics zato uporabljajo preverjene tehnologije, ki zagotavljajo kakovostne DNK analize in rezultate.

Celoten postopek genske analize poteka v laboratoriju, s katerim sodelujejo ugledna svetovna podjetja, kot so GlaxoSmithKline in Avon ter priznane univerze (Univerza Louisa Pasteurja v Strasbourgu, Univerza v Bristolu, Univerza Cambridge, Inštitut za raziskave raka, Univerza Sheffield, Univerza Louis Pasteur v Franciji itd.). Njihovo metodologijo uporabljajo obširne raziskave, katerih izsledki so objavljeni v priznanih mednarodnih revijah, kot so Nature, Nature Genetics, Diabetes, Journal of Thrombosis and Haemostasis, American Journal of Medical Genetics, itd. Laboratorij odlikujejo visoka strokovnost, hiter odzivni čas in uporaba najmodernejših tehnologij.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletne strani, nam dovoljujete njihovo uporabo.
×