Partnerstva

Poslovanje v globalnem in konkurenčnem okolju je izredno dinamično in zahteva nenehne spremembe. Panoga, v kateri podjetje Genelitik deluje, je zaradi hitrega razvoja tem trendom še bolj izpostavljena. Zato so dobri odnosi s partnerji za uspeh podjetja izjemnega pomena. Uspešno sodelujemo s partnerji:

Terme Krka s kakovostnimi in strokovnimi storitvami pomagajo svojim gostom živeti zdravo življenje. Svoje temeljno poslanstvo uresničujejo s profesionalnim in osebnim pristopom. Terme Krka pod svojo streho združujejo: Terme Dolenjske Toplice, Terme Šmarješke Toplice, Talaso Strunjan, Hotele Otočec, Golf Otočec in Hotel Krka.

Družba Neocelica je ekskluzivni partner skupine Cryo-Save, vodilne banke za shranjevanje matičnih celic v Evropi in prvo slovensko podjetje na področju shranjevanja matičnih celic. Slovenskim staršem ponuja shranjevanje matičnih celic iz popkovnične krvi in shranjevanje tkiva popkovnice ob rojstvu.

Družba Medis je farmacevtsko podjetje, ki s skrbno izbranimi in preverjenimi zdravili, prehranskimi dopolnili in medicinsko opremo oskrbuje tržišča Srednje in Jugovzhodne Evrope. Ekolostrum je blagovna znamka podjetja Medis, ki je bogat vir dragocenih imunskih ter rastnih faktorjev in hkrati še neprecenljiva zakladnica vitaminov, mineralov in aminokislin.

ZRS je raziskovalno središče, ki je del Univerze na Primorskem. Delujejo na domačih in tujih razvojnih projektih, aktivni pa so tudi v izobraževanju, založništvu in svetovanju.

Podjetje Omega uspešno zastopa mednarodni vodilni podjetji s področja kemijske analitike in molekularne biologije Perkin Elmer in Applied Biosystems. S svojimi strokovnjaki uspešno vodijo raziskovalno, razvojno, svetovalno in izobraževalno dejavnost iz omenjenih in številnih drugih področij.

Univerzitetni inkubator Primorske oblikuje ugodne pogoje za začetek delovanja novega podjetja. Spodbuja, promovira podjetniško kulturo in ustvarjanje novih, na znanju temelječih podjetij, predvsem med mladimi, študenti, pedagoškimi delavci in raziskovalci.

Ljubljanski univerzitetni inkubator pomaga mladim, perspektivnim podjetjem pri prvih korakih na poslovni poti. Sodeluje z Univerzo v Ljubljani ter spodbuja inovativnost in ponuja dobre pogoje za prenos znanja in novih tehnologij v gospodarstvo.

 

Zakaj postati partner?

Trend personalizacije storitev

Z naraščanjem deleža t. i. »sofisticiranih potrošnikov« narašča tudi povpraševanje po personaliziranih rešitvah in storitvah, ki izpostavljajo osebni pristop. Razlogi se skrivajo v  tehnološkem napredku zadnjih let, ki omogoča upoštevanje individualnih potreb posameznika (zlasti napredek v genetiki in nutrigenomiki), in  v naraščanju skrbi za zdravo življenje, ki se kaže v večanju povpraševanja posameznikov po zdravi prehrani.

LifeGenetics storitve sledijo temu trendu personalizacije. Vsako izdano priporočilo upošteva posameznikove specifične potrebe, zapisane v njegovih genih in je povsem personalizirano. Personalizirana prehranska priporočila, ki temeljijo na poznavanju genetske slike posameznika, se lahko bistveno razlikujejo od splošno veljavnih prehranskih priporočil za osebe enake starosti in spola, zato predstavljajo pomemben napredek in nadgradnjo obstoječih storitev na področju zdravja, zdravega prehranjevanja in življenjskega sloga.

Vedno večji poudarek zdravju in zdravemu življenju

Še nikoli v zgodovini nismo zdravju namenjali tolikšno pozornost. Večina sveta se sooča z zdravstvenimi težavami, od bolezni, ki so povezane z debelostjo, do različnih prirojenih bolezni. Čeprav imamo ljudje 99,9 % enakega genetskega materiala, je za naše zdravje pomemben predvsem tisti 0,1 %. Zaradi teh minimalnih razlik v genomu,  potrebujemo ljudje različne količine ogljikovih hidratov, beljakovin, maščob, vitaminov in mineralov. Poleg tega tudi različno reagiramo na vplive okolja in se različno odzivamo na določene terapije. Zato je tudi v tem pogledu nutrigenomika pomemben element zagotavljanja kakovostnih, celovitih in personaliziranih rešitev na področju zdravja in zdravega življenja.

Dodana vrednost k obstoječi ponudbi

V kolikor se odločite za vključitev LifeGenetics produktov v vašo obstoječo ponudbo, lahko le-ti predstavljajo pomembno nadgradnjo kakovosti in strokovnosti vaših storitev. Z uporabo informacij, ki jih vaše stranke pridobijo v posameznem DNA testu, boste lahko temu ustrezno pripravili bolj  celovita in natančnejša priporočila ter stranki zagotovili kakovostno uporabniško izkušnjo.

Izobraževanje in strokovna podpora pri prodaji LifeGenetics produktov

Želimo si, da bi bila narava našega odnosa usmerjena v dolgoročno in uspešno poslovno sodelovanje, zato smo s strokovnim svetovanjem in podporo vedno na voljo.

Vsak partner prejme uvodno strokovno izobraževanje in vso dodatno gradivo, ki ga potrebuje za enostaven začetek sodelovanja. Za vas pripravimo promocijski material, vsebino za brošure in ostalo potrebno gradivo. Za vprašanja in posvet smo dosegljivi preko telefona ali osebno vsak dan v tednu.

 

Kako postanem partner?

Korak 1: Kontakt

Kontaktirajte nas za sodelovanje. To lahko storite preko kontaktnega obrazca (link) ali nas pokličete na tel. št. 08 205 36 90 in se dogovorite za sestanek. Predvsem nas zanima sodelovanje s potencialnimi partnerji na področju wellnessa in prehranskega svetovanja ter sodelovanje s fitnesi in lepotnimi studii, vendar smo odprti tudi za nove predloge sodelovanj.

 

Korak 2: Izbira oblike partnerstva

Glede na način sodelovanja v naslednjem koraku določimo obliko partnerstva in podpišemo pogodbo o sodelovanju.

 

Korak 3: Izobraževanje

Pred začetkom predstavljanja in prodaje LifeGenetics produktov je potrebno opraviti strokovno izobraževanje, s katerim boste pridobili znanje in gradivo, potrebno za uspešno delo. Z opravljenim izobraževanjem tudi uradno postanete LifeGenetics partner s certifikatom za prodajo in promocijo LifeGenetics storitev.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletne strani, nam dovoljujete njihovo uporabo.
×