Izjave strank

Zakaj sem se odločil za DNK analizo?

Zdravje je naše največje bogastvo. Živeti zdravo, se bolje počutiti in biti zadovoljni sami s sabo. To naj bi bil cilj vsakega od nas. In vse to uspešno prenesti na svoje potomce. Zdravi starši lahko najbolje pomagamo svojim otrokom. Dobro je, da poznamo načela zdrave prehrane, pomen telesne dejavnosti in svojega otroka motiviramo k zdravemu življenjskemu slogu. Smo mu zgled. Ne samo otroku. Tudi partner partnerju.

Štefko Bratkovič, radijski voditelj, Read more »

Sara se je za DNK analizo Slim odločila zaradi želje po enostavni in zdravi dieti: »Do Slima sem prišla, ko sem iskala rešitev za zdravo hujšanje brez stradanja in dolgotrajnih diet. Potrebovala sem nekaj praktičnega, enostavnega, nekaj kar bi prineslo rezultate postopoma, vendar bi ti tudi ostali.«

Z uporabo DNK analize Slim pri vadbi in prehrani Sara dosega prve rezultate in je z napredkom zadovoljna: »Slim me je pozitivno presenetil, saj sem dobila veliko koristnih in praktičnih nasvetov za prehrano, napisan je zelo razumljivo in je praktično, kar mi ohranja motivacijo, da ga uporabljam. Dejansko nimam občutka, da se držim stroge diete, ali da mi kaj manjka. Danes se počutim odlično. V dveh mesecih sem izgubila 10 kg in zelo se veselim še boljših rezultatov.”

Sara, mlada plesalka, Read more »

Ne predstavljam si več prejšnji način življenja, lahko pa si predstavljam samo še boljšega. Rada bi storila zase vse, kar je v moji najboljši moči ter dokončno našla ravnovesje med hitrim in stresnim tempom ter zdravim načinom življenja. Ob tem pa se zavedam tudi, da je bolje preprečevati, kakor zdraviti.

Natalija Veronik, Radio hostess, Read more »

Mnogokrat sem se spraševala kaj mojemu telesu najbolj ustreza, kakšna hrana, kakšna aktivnost, česa mi primanjkuje, kaj naj jem in delam, da se bom dobro počutila in bila zdrava, a nikoli nisem dobila pravega odgovora. Poskušala in testirala sem različne stvari, aktivnosti, vrste prehrane, jemala razna prehranska dopolnila kot so vitamini in minerali, a vedno na slepo. Ob tem sem se spraševala, ali je to tisto pravo za moje telo? Sedaj to končno vem!

Anja Križnik Tomažin, mamica, TV voditeljica, Read more »

Kaj bodo povedali moji geni me je zelo zanimalo, predvsem tudi iz vidika prehranjevanja. Res je, da športniki opravimo kar nekaj testov, vendar mi bo testiranje mojih genov dodatno povedalo, na katere prehranske dodatke naj še posebej pazim. Pričakujem, da mi bo gensko testiranje dalo še en pogled na način prehranjevanja in za skrb za moje telo. Veselim se rezultatov testa in upam, da mi bo povedal veliko novih stvari o mojem telesu.

Sara Isaković, plavalka, Read more »

Že vrsto let sem sledila splošnim napotkom zdrave prehrane, saj se zavedam pomembnosti le-te. Z genetskim testom pa sem o sebi odkrila toliko novega, da sem se odločila testirati tudi svoje otroke. Sedaj se cela družina prehranjuje v skladu z napotki DNK analize, zdravo prehrano pa so začeli ceniti tudi moji otroci – prepričana sem, da mi bodo nekoč hvaležni.

Petra Novak, mati treh otrok, Read more »

V svojem poklicu pogosto naletim na stresne dejavnike, obenem so moji dnevi nepredvidljivi in temu primeren tudi življenjski slog. Žal lahko le v redkih obdobjih rečem, da dokaj zdravo živim. Da ne bo dvomov, svoje delo opravljam z največjim veseljem in tako bo tudi ostalo. Ker pa nisem več živahna najstnica, ki ji nič ne more do živega, sem se odločila za izdelavo genske analize Premium in Slim, ki bosta ponudila natančen vpogled v potrebe mojega telesa. Tako bom lahko s pravilnim prehranskim načrtom poskrbela, da bo moj strojček tudi v prihodnje delal kot podmazan. Če pa ob tem izgubim še kakšen kilogramček, bo užitek toliko večji!

Ana Marija Mitić, igralka, TV voditeljica, Read more »

Zaradi DNK testa Premium sedaj bolje poznam svoje telo in temu ustrezno sem prilagodil svojo prehrano ter športne aktivnosti. Prej sem bil nereden kadilec, zdaj cigarete več ne prižgem. Naenkrat imam tudi več energije za opravljanje vsakodnevnih obveznosti. Rad bi še pohvalil ekipo Genelitik, saj so bili pri vsem skupaj zelo prijazni in odzivni, pri določenih vprašanjih pa so mi pomagali tudi s strokovnim svetovanjem. Zagotovo je to dobra naložba. Mislim, da je pri vseh stvareh, ki ji lahko storimo zase LifeGenetics pika na i.

Nace Panic, podjetnik, Read more »

Ko je podjetje Genelitik, d. o. o., razvilo svojo lastno znamko za genski test LifeGenetics, sem imela srečo, da ga med prvimi preizkusim. Do takrat sem bila prepričana, da dobro poznam svoje telo in organizem nasploh, a sem imela vseeno mešane občutke, kaj se bo zgodilo, če mi bodo rezultati testov pokazali, da so moji občutki »napačni«. Vprašanje, ki sem si ga zastavljala, je bilo: Komu potem zaupati – sebi ali besedam napisanim na papir? A zgodilo se je tisto, kar sem si najbolj želela. Dokaz, da se v resnici odlično poznam in da je moja prehrana točno taka, kot mi narekujejo moji geni. Zame je bil genski test potrditev tega, kar najmočneje zagovarjam – da je gibanje tisto, ki pomaga človeku vzpostaviti stik s samim seboj. In roko na srce – znotraj nas obstajajo vsi odgovori, če se jih naučimo poslušati. Res pa je, da včasih potrebujemo dokaz, da se v resnici tudi slišimo.

Tina Pustovrh, mamica, lastnica studia za osebno trenerstvo, Read more »

DNK test Premium mi je dal tisto, kar sem potreboval za uravnoteženje lastnega telesa. Z njegovo pomočjo sem spoznal, kaj je prijazno mojemu organizmu, po drugi strani pa mi je omenjeni pripomoček potrdil sume o hrani, ki je ne prebavljam najbolje. Priporočila jemljem tudi kot opozorilo, česa naj se izogibam na dolgi rok, predvsem pa tudi, katerih mineralov naj zaužijem več, da ohranjam energijo, ki mi pomembno vpliva na kvaliteto življenja.

Jure Mikuž, upravljalec premoženja, Read more »
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletne strani, nam dovoljujete njihovo uporabo.
×