Kako shujšati ZA VEDNO?

Shujševalna DNK dieta vsebuje shujševalne jedilnike, nakupovalne košarice in vse kar potrebujete za zdravo in uspešno hujšanje!

  • Nič več neuspelih poskusov - naj vaši geni povedo, kako shujšati
  • Hujšanje po genih je 2-3 krat učinkovitejše - predvsem pa deluje za vse
  • DNK dieta Slim vsebuje vse, kar potrebujete za začetek hujšanja in je primerna tudi za začetnike

Naročite svojo DNK dieto za hujšanje in začnite že danes!

Želim shujšati

Je vaše zadnje hujšanje spremljal nenehen občutek lakote?

Ker je vsak človek edinstven, za hujšanje potrebuje različna razmerja makrohranil. Naj vam DNK dieta pokaže prava razmerja ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob, ki vas bodo privedli do idealne teže!

Ste poskusili že več popularnih diet a brez uspeha?

Potem ste na pravem mestu. Vse ne deluje za vsakogar. VSAK pa lahko uspešno shujša s pomočjo DNK analize in poznavanjem svoje genetske zasnove!

Ste po vadbi izčrpani in brez motivacije?

Izbira ustrezne vrste vadbe ni pomembna samo za povečanje izkoristka hujšanja temveč tudi za namene ohranjanja vitalnosti in motivacije. Naj DNK dieta pokaže, kateri tip vadbe vam je pisan na kožo.

Se sprašujete kaj in kdaj je na dieti treba jesti?

DNK dieta za hujšanje vsebuje jedilnike in nakupovalne košarice, pripravljene samo za vas in po meri vaših genov. Poleg tega pa tudi sistem, s katerim boste dodatne jedilnike ustvarjali kot profesionalci.

Z LifeGenetics metodo shujšajte od 0,5 do 0,7 kg na teden!

Zdravo hujšanje je pomembno za ohranjanje dosežene teže

Hujšanje z DNK dieto, pripravljeno po merih vaših genov upošteva načela zdravega hujšanja. Dieta in jedilniki za hujšanje, ki vam jih pripravijo naši strokovnjaki, vam pomagajo shujšati tako, da telo dobi dovolj hranilnih snovi in to v pravih razmerjih. Pomanjkanje le-teh namreč po navadi privede do jojo efekta, s čimer je ves trud hujšanja izničen.

Kako izgleda DNK dieta Slim za zdravo hujšanje?

Rezultate DNK diete boste prejeli v atraktivni, priročni in povsem personalizirani knjižici, ki jo boste imeli lahko vedno pri sebi.

DNK dieta Slim je edina nutrigenomska analiza, ki vsebuje tudi jedilnike in resnično upošteva vaše gene.

Spoznajte svojo podedovano genetsko zasnovo in potrebe telesa

Kako lahko hujšanje na podlagi genov prinese 2–3x boljše rezultate?

Raziskava na priznani ameriški univerzi Standford je pokazala, je pri hujšanju poznavanje razmerij in količin makrohranil v vaši prehrani izrednega pomena. Zato je za uspešno hujšanje potrebno vedeti, koliko ogljikovih hidratov, beljakovin, nasičenih in nenasičenih maščob telesu zagotoviti. Z DNK dieto Slim boste ta razmerja za vaše telo ugotovili.

Konec neuspelih poskusov hujšanja s popularnimi dietami

S pomočjo DNK diete za hujšanje boste prejeli vse, kar potrebujete za uspešen začetek hujšanja. Jedilniki, nakupovalne košarice in zamenjave živil – vse to pripravljeno samo za vas po meri vaših genov.

Sara se je za DNK analizo Slim odločila zaradi želje po enostavni in zdravi dieti: »Do Slima sem prišla, ko sem iskala rešitev za zdravo hujšanje brez stradanja in dolgotrajnih diet. Potrebovala sem nekaj praktičnega, enostavnega, nekaj kar bi prineslo rezultate postopoma, vendar bi ti tudi ostali.«

Z uporabo DNK analize Slim pri vadbi in prehrani Sara dosega prve rezultate in je z napredkom zadovoljna: »Slim me je pozitivno presenetil, saj sem dobila veliko koristnih in praktičnih nasvetov za prehrano, napisan je zelo razumljivo in je praktično, kar mi ohranja motivacijo, da ga uporabljam. Dejansko nimam občutka, da se držim stroge diete, ali da mi kaj manjka. Danes se počutim odlično. V dveh mesecih sem izgubila 10 kg in zelo se veselim še boljših rezultatov.”

Sara, mlada plesalka

Akcijski načrt, kako dano genetsko zasnovo izkoristiti za učinkovito in zdravo hujšanje

Personalizirani jedilniki in nakupovalne košarice

Vaša shujševalna DNK dieta vsebuje primere celodnevnih jedilnikov in nakupovalnih košaric. Le-te so povsem prilagojene vašim genom, načinu življenja, trenutni teži in drugim podatkom, ki jih pridobimo z vprašalnikom.

Z DNK dieto boste dobili vse, kar potrebujete za uspešno hujšanje!

Zamenjave živil

Se bojite, da vam predlagani jedilniki in živila ne bodo ustrezala? Naj vas ne skrbi, saj DNK dieta za hujšanje vsebuje tudi širok seznam alternativnih živil. Le-ta so razdeljena v skupine živil (sadje, zelenjava, mesni izdelki, mlečni izdelki, …) in temeljijo na logiki prehranskih enot (lonček, kos, žlica, ipd.), tako da boste imeli res enostavno delo.

Kateri tip vadbe ustreza vašim genom?

Pravilno izbrana telesna aktivnost lahko v veliki meri pomaga pri zdravem hujšanju in pospeši topljenje kilogramov, vendar je zelo pomembno, kakšno obliko telesne vadbe izberete.

Splošno priporočilo pri zdravem hujšanju je, da prehrano kombinirate z aerobno vadbo, ki naj bi edina pomagala pri porabi maščob in posledično hujšanju. Kaj pa če imate gene, za katere so raziskave pokazale, da povečana fizična aktivnost pri hujšanju ne pomaga?

Izbira ustrezne vrste vadbe ni pomembna samo za povečanje izkoristka vašega športnega potenciala, temveč tudi za ohranjanje vitalnosti in motivacije, ter preprečevanja pojava določenih obolenj.

Shujšati s pomočjo DNK diete Slim je enostavno!

Naročite DNK dieto še danes in prisluhnite vašim genom

S pomočjo DNK diete boste spoznali, kaj vaše telo resnično potrebuje za uspešno in zdravo hujšanje. Spoznajte svoje gene in shujšajte od 0,5 do 0,7 kg na teden!

Želite brezplačen Vodnik za zdravo hujšanje s številnimi koristnimi napotki strokovnjakov? Vnesite vaše podatke in poslali vam ga bomo na email, v naslednjih dneh pa boste prejeli tudi dobre recepte, jedilnike in drugo koristno vsebino za vašo uspešno pot do željene postave.

Naziv: G.Ga.
Ime:
Priimek:
E-mail:
 
Vaša zasebnost je zagotovljena

Vaša zasebnost je zagotovljena

Vaši osebni podatki so pri nas na varnem in jih NIKOLI ne posredujemo zavarovalnicam, delodajalcem in drugim. Vzorec vaše DNK je skozi celoten proces testiranja šifriran.

Mednarodni ugled

Mednarodni ugled

DNK analize LifeGenetics so ustvarili slovenski in tuji strokovnjaki, njihovo kakovost pa potrjujejo mednarodni partnerji in zadovoljne stranke po celem svetu.

Strokovna podpora in pomoč

Strokovna podpora in pomoč

Naši prijazni svetovalci in strokovnjaki so vam vedno na voljo za dodatna vprašanja in podporo pri uporabi rezultatov DNK analize.

Zagotovljena kakovost

Zagotovljena kakovost

DNK analize LifeGenetics sodijo med najbolj strokovne in kakovstne nutrigenomske analize v Evropi. Laboratorijska analiza poteka v Veliki Britaniji.

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska spletne strani, nam dovoljujete njihovo uporabo.
×